+31(0) 613 896 434 / +31(0) 648 101 082paardensportcentrumepe@outlook.com

Mariëtte Jansen

Op mijn elfde kreeg ik van mijn ouders mijn eerste paardrijles kado. Sinds de eerste paardrijles was er geen weg meer terug. Na twee jaar op de lokale manege te hebben gereden, kreeg ik een eigen pony. Daarna volgde meerdere verzorgpaarden en -pony’s.

Na de middelbare school startte ik de MBO-opleiding Paardenhouderij en Management in Barneveld, gevolgd door een HBO-opleiding Hippische Bedrijfskunde aan de Agrarische Hogeschool in Dronten. In het laatste jaar van mijn opleiding ontmoette ik Christopher, waarmee ik mijn passie voor paarden kan delen. Sinds november 2011 runde wij C.M. Equifrance samen. Tijdens mijn opleidingen volgde ik tevens de ORUN instructiecursus en jurycursus en ben nu in het bezit van een niveau twee instructiediploma en bevoegd om tot en met het L2 dressuur te jureren. In de afgelopen jaren heb ik meerdere paarden tot Z-niveau in de dressuursport gereden.

In Lelystad hebben wij bijna tien jaar lang een pensionstalling gerund met plek voor 60 paarden. Wij hebben hier altijd met veel plezier gewerkt. In 2019 kwam het Hippisch Centrum Epe op ons pad en hebben wij besloten ons bedrijf te verhuizen.