+31(0) 613 896 434 / +31(0) 648 101 082paardensportcentrumepe@outlook.com

Manege

Wij verzorgen paardrijlessen, buitenritten en kinderfeestjes.

Manegelessen:

Wil jij op een leuke en professionele manier leren paardrijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt bij ons les van gediplomeerde instructeurs en leert naast het paardrijden ook alles over het paard zelf. De eerste keer begin je altijd met een privéles zodat wij jouw niveau kunnen bepalen. Heb je nog nooit gereden dan volg je eerst aan aantal privélessen voordat je veilig mee kan rijden in een groepsles. Een groepsles duurt één uur en er rijden maximaal 8 personen mee.

Wil je een keer kennismaken met onze manege en de paarden, bel ons dan gerust voor een afspraak.

Zie onze tarieven voor de manegeactiviteiten onderaan deze pagina.

Verjaardagsfeestjes :

Als paardengek wil je toch niets liever dan je verjaardag tussen de paarden vieren!? Bij ons kun je samen met vriendjes en vriendinnetjes jouw verjaardag bij ons vieren met een middag vol paarden.

Het feestje duurt gemiddeld 2,5 uur op een in overleg afgesproken dag.

Indeling feestje: Ontvangst in de foyer met limonade, snoepjes, kleurplaten en tijd om cadeautjes uit te pakken, daarna volgt een korte rondleiding en uitleg over de manege, vervolgens gaan we echt bezig met de paarden, poetsen, versieren en paardrijden(niveau afhankelijk en bij mooi weer gaan we buitenrijden), nadien lekker patatjes en snacks eten met limonade.

Buitenritten :

Onze accommodatie is gelegen langs het natuurgebied de Veluwe. De Veluwe biedt 500 km bewegwijzerde ruiterroute om eindeloos te genieten. Voor gevorderde ruiters bieden wij de mogelijkheid om onder begeleiding op onze paarden in het prachtige bos te rijden. De bosritten zijn in groepsverband en duren twee uur. Meerijden met je eigen paard is ook mogelijk.

Vrij rijden :

Wij bieden onze manegeklanten naast de manegelessen ook de mogelijkheid om vrij te rijden. Voor het vrij rijden huur je voor één uur één van onze manegepaarden. Tijdens het vrij rijden moet je zelfstandig rijden en daarom is dit alleen geschikt voor gevorderde ruiters.

 

Wil je bij ons op de manege komen rijden of deelnemen aan één van de andere activiteiten? Dan kan je op de manege, via de telefoon of email contact met ons opnemen.

Adres: Rietberglaan 10, 8162 NE Epe

Telefoonnummer: 06-48101082

Emailadres: paardensportcentrumepe@outlook.com

Privélessen Prijzen inclusief btw
Privéles jeugd 30 min. € 32,50
Privéles volwassenen 30 min. € 37,50
Groepslessen Prijzen inclusief btw
Kwartaalkaart manegelessen jeugd 8-18 jaar
Maandkaart manegelessen jeugd tot 18 jaar
€ 210,00
€ 85,00
Kwartaalkaart manegelessen volwassenen € 261,00
Losse manegeles junior 8-18 jaar € 22,50
Losse manegeles volwassenen € 27,50
Overige Prijzen inclusief btw
Buitenrit met manegepaard in groepsverband 2 uur € 55.00 p.p.
Buitenrit eigen paard in groepsverband 2 uur € 12.50 p.p.
Vrij rijden manegepaard 60 min. € 25.00 p.p.